icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 04 november 2021

13 en 27 november: Innovatiestrook A58 Kloosters op RTL Z Doe Maar Duurzaam

Afgelopen maandag ontvingen wij de filmcrew van RTL Z Doe Maar Duurzaam op onze projectlocatie in Oirschot. In Oirschot zijn de werkzaamheden rondom de aanleg van de Innovatiestrook A58 Kloosters in volle gang. De TV- zender brengt ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche onder de aandacht. Deze maand is in twee uitzendingen te zien hoe Gebr. Van Kessel samen met KWS op de Innovatiestrook bijdraagt aan duurzaamheid, in opdracht van Rijkswaterstaat.

Er zijn twee afleveringen opgenomen waarin de focus ligt op mobiliteit en milieu. Onze tendermanager Jack Tijssen en projectmanager InnovA58 Irene Schnieders (Rijkswaterstaat) vertellen hoe wij op dit project invulling geven aan deze actuele thema’s.

Waar en wanneer te zien?

De uitzendingen* zijn te zien bij RTL Z Doe Maar Duurzaam op:

  • 13 november om 17.30
  • 27 november om 17.30

De herhalingen zijn op:

  • 14 november om 16.30
  • 15 november om 7.30
  • 28 november om 16.30
  • 29 november om 7.30

*onder voorbehoud

Meer informatie over het project Innovatiestrook A58 Kloosters op: www.samenco2wegwerken.nu en www.InnovA58.nl