icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 19 juli 2022

Aftermovie feestelijke opening Innovatiestrook A58 Kloosters

Op 7 juli werd de Innovatiestrook A58 Kloosters officieel geopend door Directeur-generaal Michèle Blom van Rijkswaterstaat en Cees de Wijs, lid Raad van Bestuur VolkerWessels! Een project dat volledig is gerealiseerd op basis van zero emissie. Samen met de keten en onze opdrachtgever Rijkswaterstaat hebben wij geleerd en geïnnoveerd.

Tijdens de feestelijke opening blikten wij terug en is tevens de testfase ingeluid. Gedurende twee jaar gaan wij de innovaties die de afgelopen periode zijn aangelegd testen. Tussentijds willen wij deze resultaten delen met de markt. Het eerste Innovatiecongres staat gepland op 17 november 2022. Uitnodiging volgt! 

Samen op weg naar een klimaatneutrale en circulaire wegenbouw! Op de hoogte blijven? Volg ons op www.samenco2wegwerken.nu.