icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 30 september 2022

Asfaltbolling vervangen óf nieuw aanleggen

Steeds meer gemeenten kiezen ervoor om bepaalde straten in te richten als fietsstraat. Geen straten met hobbelige klinkers en hinderlijke verkeersdrempels meer, maar een verbreed fietspad waar motorvoertuigen te gast zijn. Een goed en veilig initiatief! Op deze fietspaden worden vaak asfaltbollingen aangebracht om de rijrichtingen te verduidelijken.

Gebr. Van Kessel Wegenbouw is in staat een asfaltbolling separaat van de rode rijloper (het fietspad) aan te brengen. Hierdoor kan de rode rijloper met groot materieel worden aangebracht, wat de kwaliteit bevordert. Nadien verwijderen wij een gedeelte van de rode rijloper om de asfaltbolling aan te brengen. Met deze techniek zijn wij tevens in staat een verouderde asfaltbolling te vervangen, zonder de naastliggende deklaag te vervangen.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op met Jurgen Huyding via jhuyding@kessel.nl of +316 110 086 00.