icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 08 december 2020

Betonreparaties aanrijdschades kunstwerken

In opdracht van provincie Limburg heeft Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten (STEP) de afgelopen periode op meerdere locaties langs N-wegen diverse aanrijdschades aan viaducten en tunnels hersteld. Deze mechanische betonschades kunnen problemen veroorzaken, zoals het vallen van loszittende betonschollen. Het is daarom verstandig om de schades op tijd en adequaat te laten herstellen.

De afdeling wegbeheer van de provincie heeft voor onze aanpak gekozen omdat de STEP-reparatiemethode conform de ‘CUR-aanbevelingen 118’ is. Bovendien verzorgen wij alle benodigde bereikbaarheidsvoorzieningen en verkeersafzettingen. Kortom, onze aanpak staat garant voor kwaliteit en ontzorgt de opdrachtgever compleet. Door de STEP-reparatiemethode is een verlenging van de levensduur gewaarborgd.