icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 12 januari 2024

Beverschermen

Een winterslaap is voor bevers niet aan de orde. Ook in deze koude tijd worden ze op vele plaatsen in de buurt van het water gesignaleerd. Zelfs wanneer het water hoog staat, blijven ze actief met het bouwen van hun constructies in de buurt van dijken. Door de tunnels die ze graven komt de stabiliteit van de dijk in gevaar.

 

Om de veiligheid aan onze dijkconstructies niet te ondermijnen kunnen we deze gelukkig goed beschermen. Het machinaal aanbrengen van beverschermen is daarbij een belangrijk hulpmiddel. Met onze aangepaste drainagemachine kunnen we dit snel voor elkaar krijgen. Ook het dijktraject bij jou in de buurt kunnen we voorzien van een veilig en betrouwbaar beverscherm.

 

Met de drainagemachine gaan we Nederland nog veiliger maken!