icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 22 maart 2022

Deelname Infra Relatiedagen Hardenberg

Van 29 t/m 31 maart a.s. neemt Van Kessel Bronbemaling deel aan de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Deze driedaagse vakbeurs is een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners.

Op onze stand (nummer 149) staan wij klaar om u alles te vertellen over onze producten en diensten. Hierbij kunt u denken aan alles op het gebied van bemalingswerkzaamheden en het oplossen van grondwaterproblematiek met als doel de heersende grondwaterstand tijdelijk te verlagen. Ook KWS (mede VolkerWessels-onderneming) is aanwezig op de beurs op standnummer 164. Kortom, een bezoek aan deze vakbeurs is de moeite waard!

Voor toegangskaarten zie hier: https://lnkd.in/gVjNBzFn
Wij hopen u op deze beurs te mogen ontmoeten.

Tot ziens in Hardenberg!