icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 30 januari 2020

Definitieve gunningen voor Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten, onze specialist op het gebied van herstel, afdichting en verduurzaming van betonconstructies, heeft diverse gunningen mogen ontvangen.

In opdracht van gemeente Arnhem gaat ons team diverse civieltechnische kunstwerken onderhouden. Ook mogen wij aan de slag voor de provincie Utrecht en provincie Gelderland. Bij deze provincies zullen wij eveneens het onderhoud aan diverse civieltechnische kunstwerken uitvoeren.

De werkzaamheden voor bovengenoemde werken omvatten onder andere de inspectie van de kunstwerken, het maken van een reparatieadviezen en de renovatie en/of reparatie ervan. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag van de vergunningen, de ontheffingen en het omgevingsmanagement.

Ook gaan wij aan de slag voor waterschap Vechtstromen. Op diverse locaties van het waterschap zullen wij de komende tijd de betonconstructies op rioolwaterzuiveringen reinigen en hydrofoberen. Het project is onder andere verworven op het EMVI-component duurzaamheid; bij de uitvoer van de werkzaamheden maken wij gebruik van een volledige elektrische reinigingsunit, die geen CO2 uitstoot en waarbij geen uitlaatgassen ontstaan.