icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 08 mei 2024

Een geslaagde Pilot Lage Temperatuur Asfalt

Materieel van Heijmans, Dura Vermeer en Gebr Van Kessel aan het werk op hetzelfde project; dat was het beeld van de Pilot LTA op de Amstelwijck Rotonde in gemeente Dordrecht woensdag 10 april. Op initiatief van Ingenieursbureau Drechtsteden en de gemeente hebben de bovenstaande aannemers met elkaar diverse mengsels asfalt verwerkt.

Drie mooie testdagen, waarbij op de laatste dag het bouwterrein werd opengesteld voor geïnteresseerden uit de branche. Er zijn meerdere asfaltmengsels op het project verwerkt met behulp van verschillende materieelstukken.

Met deze innovatieve stap zetten we gezamenlijk in op de verduurzaming van onze infrastructuur. Het was inspirerend om samen te werken aan een toekomst, waarin duurzaamheid centraal staat.