icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 03 juli 2020

Filmopnamen 'Je gaat het maken' RTL 4

De afgelopen twee dagen ontvingen wij een filmcrew van RTL4 voor opnamen van de TV-serie ‘Je gaat het maken’ gepresenteerd door Pernille La Lau. De serie volgt gemotiveerde mensen in hun oriëntatie op een carrière in de bouw en infra.

In dit kader mochten wij kandidaat Ralph meenemen in onze mooie sector. Ralph heeft een droom om machinst te worden. Op dag één ging Ralph aan de slag met een simulator en werd uitgelegd hoe een asfaltspreidmachine werkt. Ralph werd begeleid door onze collega Leon de Bruijn. Op dag twee lieten wij Ralph één van onze projectlocaties in Heusden zien. Hier mocht Ralph, onder begeleiding van Leon, meelopen met onze asfaltploeg. Daarna ging Ralph aan de slag in onze werkplaats bij ons hoofdkantoor in Buren. Hier kreeg hij de opdracht om een verbredingsstuk aan de balk van onze asfaltspreidmachine te bouwen.

Uiteraard is rekening gehouden met de corona-richtlijnen vanuit het RIVM.