icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 03 november 2020

Gasunie bedankt medewerker Van Kessel Bronbemaling voor kordate optreden tijdens ongeval

Gasunie heeft aan Patrick van der Meer, een medewerker van Van Kessel Bronbemaling, een ‘goed doel’-cheque uitgereikt ter waarde van € 500,--. Patrick ontving deze cheque voor zijn kordate optreden tijdens een ongeval.

Vorige week onderbrak Patrick direct zijn werkzaamheden om een oudere vrouw te hulp te schieten. De vrouw was uitgegleden met haar fiets en lag op de grond (openbare weg). Patrick belde niet alleen de ambulance, maar bracht ook haar echtgenoot naar het ziekenhuis.

De cheque ter waarde van € 500,-- is uitgereikt als onderdeel van het Safe@Gasunie-programma voor een veiligheidsactie. Patrick heeft de cheque inmiddels aangeboden aan het goede doel ‘Stichting Happy Smile’.

Wij bedanken Patrick voor zijn adequate handelen en Gasunie voor dit mooie initiatief. De vrouw maakt het inmiddels naar omstandigheden goed.