icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 31 mei 2021

Gebr. Van Kessel beloont veiligheidsgedrag

Bij Gebr. Van Kessel hechten we veel waarde aan veiligheid. Daarom belonen wij regelmatig collega’s die door middel van goede acties of ideeën een bijdrage leveren aan veiligheid op onze projecten.

Afgelopen week ontving een collega een veiligheidspluim. Hij kwam enige tijd geleden op de terugweg van zijn werk een beginnende autobrand tegen, bedacht zich geen seconde en bluste de brand. Een andere collega is beloond voor ‘het beste verbeteridee’. Hij opperde om klemrijden en schade aan aanhangers bij tunnels en viaducten te voorkomen door een hoogtenotering op het materieel te plaatsen. Op deze manier kunnen trekkerchauffeurs altijd zien hoe hoog hun aanhanger is. Het idee is inmiddels in de praktijk gebracht.