icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 26 oktober 2020

Gebr. Van Kessel levert bijdrage lesmateriaal Avans Hogeschool

Onlangs zijn wij benaderd door Avans Hogeschool om mee te werken aan een educatieve video voor hun studenten ‘Civiele Techniek’. De video dient als lesmateriaal voor het studieonderdeel ’communicatie’.

Uiteraard zetten wij ons graag in voor onze toekomstige collega’s! Vandaag vonden dan ook de opnames plaats op ons kantoor in Buren. Enkele collega’s, die vanuit hun eigen vakgebied het belang van communicatie hebben uitgelegd, werden geïnterviewd. Onze eigen ervaringen, visie en beroepsproducten zijn daarbij toegelicht.

Wij hopen dat wij op deze manier de studenten een goed inzicht hebben gegeven in het belang van communicatie binnen onze sector.

 

Avans Hogeschool