icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 19 mei 2021

Gebr. Van Kessel opnieuw gecertificeerd voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Twee jaar geleden bereikten wij Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Om de twee jaar vindt er een hercertificering plaats en wordt de mate van sociaal ondernemen opnieuw objectief gemeten en in kaart gebracht. Deze maand hebben wij een externe audit gehad en zijn wij opnieuw gecertificeerd voor Trede 3! Hieruit blijkt dat wij op een kwalitatieve goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier zijn wij trots op!

Met Trede 3 zijn wij koploper met betrekking tot het bieden van werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn bij ons nu (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse.

Kijk op de website van PSO voor meer informatie over de Prestatieladder Socialer Ondernemen.