icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 21 juli 2021

Gemeente Dordrecht verlengt samenwerking met aannemers in de grond- weg en waterbouw

Onlangs heeft de Gemeente Dordrecht de samenwerking met de Stichting Rondom GWW verlengd t/m 2026. Gebr. Van Kessel is één van de trotse partners in deze samenwerking. Samen werken we aan belangrijke thema’s en leren we van elkaar. Dit voor een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

In 2019 is de gemeente deze samenwerking aangegaan met de Stichting Rondom GWW, waar op dit moment 22 lokale en regionale aannemers aan verbonden zijn, waaronder Gebr. Van Kessel Wegenbouw (rayon West). De afgelopen periode zijn positieve ervaringen opgedaan en zijn mooie stappen gezet. Dit vraagt om een voortzetting van deze samenwerking!