icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 10 mei 2023

Vacatures Wegenbouw Rayon West

Voor Gebr. van Kessel Wegenbouw (Rayon West), standplaats Dordrecht, zijn we op zoek naar enthousiaste collega's!

20230402 Asfalteren Maasboulevard Rotterdam 016-018.jpg

Grondwerker

Als grondwerker help jij met het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van wegverharding, riolering en fundering. Je verricht graafwerkzaamheden met de schop, sluit rioleringen aan, maakt proefsleuven, metselt putten op en ruimt het werk op.

Lees hier de gehele vacature: Grondwerker!
Hilvarenbeek R. Wullems N269 (65).jpg

Voorman

Samen met jouw team doe jij al het voorbereidend werk voordat onze machinisten aan de slag kunnen. Dagelijks heb jij één zekerheid: en dat is dat je buiten aan de slag bent! Verder zijn jouw werkzaamheden zeer uiteenlopend; je bent de rechterhand van de uitvoerder, simpele administratie hoort er ook bij. Qua werkzaamheden kan je denken aan voorbereidingen van de aanleg van wegverhardingen, grondwerken, riolering, straatwerk en taluds. 

Lees hier de gehele vacature: Voorman!
20230402 Asfalteren Maasboulevard Rotterdam 017-018.jpg

Uitvoerder

In de functie van uitvoerder ben je de spil in de communicatie. Je zorgt voor een goed verloop binnen de projecten en hebt altijd oog voor een correcte uitvoering, bedrijfsprocedures, de vastgestelde planning, begroting en natuurlijk de veiligheid. Je verstrekt regelmatig de benodigde projectinformatie aan de hoofduitvoerder of projectleider.

Je zorgt voor de optimale inzet van je collega’s door hen te motiveren, controleren en stimuleren. Dit doe je mede door open en eerlijke functioneringsgesprekken te voeren. Naast deze taken voer je ook (financiële) bestekadministratie uit (maakt bonnen voor onderaannemers/leveranciers etc.). 

Lees hier de gehele vacature: Uitvoerder!

Gevonden wat je zocht?

Of toch nog vragen? Geen enkel probleem.

Om te solliciteren of al jouw brandende vragen te stellen kan je contact op nemen met Adrie Takx (Bedrijfsleider Wegenbouw Rayon West) via atakx@kessel.nl