icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 19 maart 2020

Herstelwerkzaamheden en opruimacties bij de Noordwaard

Gebr. Van Kessel Onderhoud is in februari druk bezig geweest met de veeg- en opruimwerkzaamheden van drijfvuil in de Noordwaard. Ook zijn diverse kleinere herstelwerkzaamheden aan hekwerken, dammen en inritten uitgevoerd. De werkzaamheden waren nodig vanwege de door-/overstroming van de Noordwaard; het gebied stroomde op 10 februari jl. voor het eerst door.

Dit gebeurde door de combinatie van de storm, het hoge water in de rivieren en een springtij. Gelijktijdig met onze werkzaamheden zijn er diverse lokale opruimacties georganiseerd. Zo hielpen o.a. veel vrijwilligers en Staatsbosbeheer mee met het opruimen van de Noordwaard. De Noordwaard ligt er inmiddels weer schoon bij voor het broedseizoen.

Gebr. Van Kessel Onderhoud voert al vier jaar het onderhoud aan de Noordwaard uit.