icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 27 augustus 2021

Inkijkje in het Cantonspark in Baarn

Mooie foto’s van het Cantonspark in Baarn. Het park ligt er deze zomer groen en strak bij. Alweer enkele maanden geleden is dit mooie project opgeleverd door Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. Wij hebben hier onder andere de volledige padenstructuur en diverse aanplanting gerealiseerd. Ook plaatsten wij een maatwerk hek met een bijzonder patroon van boombladeren.

Dit uit 1905 daterende park is gelegen in het centrum van Baarn en onderging een heuse metamorfose. Het was een bijzonder project, waarbij de nadruk lag op het behoud en het herstel van de historische, culturele en botanische waarden.