icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 25 maart 2024

👷‍♂️ Uitnodiging: bezoekersdag pilot lage temperatuur asfalt op woensdag 10 april van 10:00 tot 15:00 uur.

Op initiatief van Ingenieursbureau Drechtsteden (IBD) namens de Gemeente Dordrecht werken Heijmans, Dura Vermeer en Gebr. Van Kessel gezamenlijk aan een pilot voor lage temperatuur asfalt (LTA). Een unicum op de Nederlandse wegen! 

Voor deze pilot zijn vanuit de aannemers diverse mengsels ontwikkeld, die hier in de praktijk worden aangebracht en getest. Vanuit de pilot willen wij nagaan welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn m.b.t. het realiseren van LTA. Hierbij streven wij naar duurzame en innovatieve oplossingen voor de infrastructuur. Dit stelt ons in staat om vooruitstrevende oplossingen te bieden die de norm zullen bepalen voor toekomstige projecten. 

Op woensdag 10 april stellen wij onze bouwplaats open voor bezoekers. Tijdens deze bezoekersdag gaan wij dieper in op de bevindingen en verwachtingen van onze pilot, waarbij we specifiek de diverse formules van LTA belichten.

Graag nodigen wij jou hiervoor uit. Woensdag 10 april heten we je tussen 10:00 en 15:00 uur welkom op de Laan van Europa te Dordrecht. Aanmelden kan via https://lnkd.in/eafCWaPY.