icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 19 juni 2024

Onderhoud parkeergarage Mahler Amsterdam door Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten

Amsterdam telt talloze parkeergarages. STEP is in een aantal hiervan regelmatig te vinden voor betononderhoudswerkzaamheden. De afgelopen weken voerden we in opdracht van Primevest Capital Partners Nederland B.V. onderhoud uit in parkeergarage Mahler in Buitenveldert nabij de Zuidas.

De onderhoudsmaatregelen bestaan uit het injecteren van scheuren in de betonnen balken en herstel van diverse betonschades. Deze werkzaamheden voeren we uit onder het BRL 3201-certificaat. Met deze herstelwerkzaamheden voorkomen we uitbreiding van de schade, en is de constructie voor de komende jaren beschermd tegen omgevingsinvloeden.

 

Naast de onderhoudswerkzaamheden wordt ook een proefvak voor verbetering van de dilatatie-profielen in de garage aangelegd. Deze profielen worden zwaar belast door de vele auto’s en moeten binnenkort worden vervangen voor een verbeterde versie. Dit proefvak wordt een jaar gemonitord. Na dit jaar worden de ervaringen geëvalueerd en wordt gezamenlijk een definitieve oplossing gekozen.  Zo zijn we samen met onze opdrachtgever op weg naar een duurzame oplossing.