icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 29 april 2022

Minor Innoverende Asfaltketen – combinatie van beroepspraktijk en onderwijs

Ben jij op zoek naar een gave minor en wil je weten hoe de beroepspraktijk omgaat met vraagstukken over de wegenbouw en de asfaltcyclus? Zoek dan niet verder en meld je aan voor de minor Innoverende Asfaltketen!

De minor is onderdeel van de opleiding Civiele Techniek op Avans Hogeschool en een samenwerking met de bedrijven Gebr. Van Kessel, KWS (beiden VolkerWessels-ondernemingen), BAM, Van Gelder, Heijmans en Dura Vermeer. 

In de minor Innoverende Asfaltketen ga jij drie dagen per week aan de slag bij één van de bovenstaande bedrijven en twee dagen in de week met kennismodules en onderzoek. Je leert aan de hand van de asfaltcyclus hoe de stappen van het wegenbouwproces samenhangen. Ook leer je over innovaties, procesbeheersing en het analyseren van data.


Meer lezen en aanmelden kun je hier: 
https://bit.ly/39447Z3.