icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 08 maart 2022

Nico van Kuilenburg 40 jaar in dienst

Mooie mijlpalen vieren wij! Onze collega Nico van Kuilenburg is deze maand 40 jaar werkzaam bij ons.

Hij is destijds begonnen als drainagemedewerker, vervolgens jarenlang machinist geweest op een Steenbergen bronneringsmachine en momenteel werkzaam als uitvoerder bij de afdeling drainage van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. Nico: ‘Ik vind mijn werk hartstikke leuk. Gebr. Van Kessel is een mooi bedrijf en wij hebben door de jaren heen de gezellige familiecultuur weten te bewaren’.

 

Nico poseert naast levensgrote kersen die speciaal voor deze gelegenheid zijn gemaakt door een collega. Al dertig jaar spendeert hij het liefst zijn vrije tijd in zijn kersenboomgaard van een kleine hectare groot.