icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 30 maart 2021

Onderhoud vaarwegen Zuid-Holland

Gebr. Van Kessel Onderhoud is in opdracht van de provincie Zuid-Holland verantwoordelijk voor de invulling van het ‘tussencontract vaarwegen’ in en rondom het water. Het onderhoudscontract betreft een RAW-bestek, waaronder diverse werkzaamheden vallen met als doel het schoon, begaanbaar en veilig houden van de desbetreffende vaarwegen.

Dankzij de goede samenwerking hebben wij meer dan 200 extra onderhoudswerkzaamheden uit mogen voeren om het areaal op een nog beter niveau te krijgen. Van het repareren van een kleine uitspoeling in de grond tot het compleet verjongen van 60 meter houten beschoeiing en het uitbaggeren van stukken vaargeul.

De werkzaamheden binnen het contract zijn veelomvattend. Denk hierbij aan grasmaaien langs de waterkant, calamiteiten in en rondom het water, het reinigen van bruggen, het herstellen van spoelgaten langs de waterkant, sneeuw ruimen en strooien in de winter, het koelen van bruggen in de zomer en vele andere onderhoudswerkzaamheden. Binnen dit vaarwegencontract werken wij nauw samen met onze partners Aquavia, voor het onderhoud van meerpalen en het herstel van kades en HEBO Maritiemservice B.V., voor het reinigen van bruggen en de afhandeling van calamiteiten.