icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 16 januari 2023

Onderhoudsproject DBO Wegen Zuid behaalt opnieuw ISO 55001 certificaat

Na het behalen van het ISO 55001 certificaat in 2021, is eind oktober 2022 het managementsysteem van project DBO Wegen Zuid opnieuw door Kiwa geauditeerd. Tijdens deze audit is het eerder behaalde certificaat weer met een jaar verlengd.

Afbeelding1.jpg

De ISO 55001 stelt eisen aan organisaties die assets beheren. De assets maken in dit geval deel uit van het areaal van Provincie Zuid-Holland regio Zuid. Het projectteam laat met het slagen van deze audit opnieuw zien dat er toegevoegde waarde wordt geleverd voor de organisatie en haar belanghebbenden en dat wordt bijgedragen aan het realiseren van de (strategische) doelen van Provincie Zuid-Holland.