icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 20 juli 2021

Oog voor de natuur door schouwen

Bij het woord ‘aannemer’ leg je misschien niet snel het verband met de natuur. Toch staat de natuur bij ons en onze opdrachtgevers hoog aangeschreven. Wij verliezen de groene omgeving dan ook nooit uit het oog tijdens onze werkzaamheden.

Als specialist op het gebied van beheer en onderhoud zet Gebr. Van Kessel Onderhoud vaak groot materieel in om bijvoorbeeld snoei- en maaiwerkzaamheden te verrichten. Om de natuur niet onnodig te verstoren vinden er altijd eerst schouwwerkzaamheden plaats.

Tijdens de schouwwerkzaamheden brengen wij o.a. in kaart waar de nesten van verschillende soorten vogels zijn en maken wij inzichtelijk welke dieren zich in de nabije omgeving van het werkterrein bevinden. Op deze manier zijn de werkzaamheden ook veilig voor de natuur.