icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 09 februari 2024

Opening Pop-Up Informatiecentrum Stadsforum

Gisteren heeft het Pop-Up Informatiecentrum op het project "Herinrichting Stadsforum" in de gemeente Tilburg zijn deuren geopend met een officieel moment, geleid door Wethouder Rik Grashoff. Gebr. Van Kessel Wegenbouw Midden/Zuid is sinds het begin van het nieuwe jaar bezig met de herinrichting van het Stadsforum.

Ontmoetingsplek op de bouwplaats

Dit centrum dient als ontmoetingsplek voor pleingenoten en omwonenden, maar ook als informatieve hub waar bezoekers worden meegenomen op een reis door de geschiedenis en toekomst van het Stadsforum.

Klimaatadaptatie

We nodigen je van harte uit om het project te verkennen. Het centrum dient ook als startpunt voor rondleidingen over ons project. Vanuit Gebr. Van Kessel delen we inzichten over thema's zoals klimaatadaptatie en ontwerpdetails die het stadslandschap vormgeven.

Expositie

Een hoogtepunt van het centrum is de expositie "De Jaozeetie op het nieuwe Stadsforum". Hier komen verhalen uit het verleden tot leven en wordt een glimp van de toekomst getoond. Het is een plek waar geschiedenis en moderniteit samenkomen, waar bezoekers worden uitgenodigd om te verkennen, te leren en geïnspireerd te raken.

Kom jij ook?

Het Pop-Up Informatiecentrum staat open voor iedereen die nieuwsgierig is naar de transformatie van het Stadsforum. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat je onderdompelen in de dynamische wereld van ons project.