icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 02 juni 2021

Overlastperiode eikenprocessierups aangebroken!

Het Kenniscentrum Eikenprocessierups meldt vandaag dat zo’n 15% van de eikenprocessierupsen inmiddels brandharen heeft. Hiermee is de overlastperiode aangebroken. Deze brandharen kunnen leiden tot klachten zoals jeuk. Heeft u hulp nodig met de bestrijding van de rupsen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 615 443 096.

Gebr. Van Kessel Onderhoud is gespecialiseerd in een milieuvriendelijke bestrijding van de (eiken)processierups. Wij maken daarbij gebruik van een biologisch middel. Van tevoren wordt er samen met de opdrachtgever nagedacht over het beste bestrijdingsplan. Bovendien denken wij graag mee over maatregelen om de biodiversiteit te vergroten en natuurlijke vijanden van de rups (zoals vogels) te verwelkomen.

Meer informatie is te vinden op onze speciale eikenprocessierups-website: www.eikenrups.nl