icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 29 juni 2023

Een prachtige dag voor peilgestuurde drainage!

Het zonnige weer van de afgelopen weken mag dan niet direct wijzen op de installatie van een systeem voor het reguleren van grondwater, maar het was de afgelopen periode werkelijk schitterend voor machinist Johan en zijn team om in Dodewaard aan de slag te gaan met peilgestuurde drainage.

Voor landeigenaren, waaronder deze boomkweker, is het reguleren van grondwater van groot belang. Of het nu gaat om waterafvoer indien nodig, waterbuffering tijdens regenachtige periodes, of waterbehoud tijdens droge tijden; met dit systeem blijven de omstandigheden op het perceel gedurende het hele jaar zo gelijkmatig mogelijk. Onnodige waterafvoer of -toevoer wordt voorkomen, terwijl de eigenaar volledige controle heeft over het waterregime. Dit leidt tot een verhoogde productiviteit en kostenbesparing.

20230531_113435.jpg

Uiteraard zijn wij ook actief bezig met klimaatadaptatie. We streven naar waterbehoud waar mogelijk en álleen waterafvoer wanneer het echt noodzakelijk is. Bij Van Kessel Sport en Cultuurtechniek bent u aan het juiste adres voor peilgestuurde drainage, ongeacht de omvang van uw perceel.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze specialisten. Zij staan klaar om u verder te helpen. Bel 0344 - 578 578 of mail naar drainage@kessel.nl.