icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 13 juli 2023

Gebr. Van Kessel behoudt wederom PSO Trede 3 en toont trots haar inzet voor sociaal ondernemen

We mogen met vreugde meedelen dat we opnieuw gecertificeerd zijn voor de hoogste trede (Trede 3) op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Deze mijlpaal is het resultaat van toewijding en inzet voor sociaal ondernemen. We zijn verheugd over deze erkenning en blijven ons inzetten om kansen te creƫren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij Gebr. Van Kessel geloven we sterk in de kracht van samenwerking met mensen die extra ondersteuning nodig hebben. We zijn er trots op dat we een organisatie zijn die waarde hecht aan het bieden van kansen aan mensen die moeite hebben om werk te vinden. Sociaal ondernemen is voor ons van essentieel belang en het handhaven van PSO Trede 3 is een bevestiging van onze toewijding op dit gebied.

Een belangrijk aspect van onze organisatie is onze nauwe samenwerking met overheden, provincies en gemeenten. Deze partners delen onze visie en hechten eveneens veel belang aan samenwerking. Onze intrinsieke motivatie om mensen te ondersteunen sluit naadloos aan bij de waarden van deze instanties. We zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan deze samenwerking en gezamenlijk kunnen werken aan een meer inclusieve maatschappij.

Bij Gebr. Van Kessel zetten we ons niet alleen in om mensen te betrekken bij onze organisatie, maar ook om sociaal in te kopen. Zo werken we bijvoorbeeld nauw samen met Level 5, de sociale werkplaats van VolkerWessels, voor een deel van onze inkoopbehoeften. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf, we geloven sterk in het belang van het delen van kennis en het bieden van leer- en ontwikkelingsmogelijkheden aan jonge talenten.