icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 23 juli 2020

Putrandtechniek toegevoegd aan dienstenpakket

Om optimaal aan de eisen van de markt te kunnen voldoen heeft Gebr. Van Kessel een putrandtechniek toegevoegd aan het dienstenpakket. Deze STEP-putrandtechniek heeft als belangrijkste voordeel dat putten nĂ¡ het asfalteren worden aangebracht. De putrand wordt hierdoor gegarandeerd op de juiste hoogte geplaatst.

Tijdens de asfalteerwerkzaamheden veroorzaken ‘oude’ putkoppen vaak hinder. Het stellen van de putten vergt veel handwerk en precisie i.v.m. de hoogte en het omliggende asfalt. Gebr. Van Kessel Wegenbouw en Gebr. Van Kessel Speciale Technieken Producten bundelden daarom hun krachten; door de putrandtechniek in het dienstenpakket op te nemen, kunnen de werkzaamheden voortaan in één continuproces worden uitgevoerd. Uiteraard wordt daarbij gezorgd voor een perfecte naadloze verdichting.

De STEP-putrandtechniek past ook goed bij de MVO-ambitie van Gebr. Van Kessel. De techniek vergt een lichtere fysieke belasting dan de traditionele methode.

Zie ook: https://putrandtechniek.nl/