icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 30 mei 2023

Samenwerkmiddag Gebr. Van Kessel Onderhoud & Asset Insight

Afgelopen maand heeft er een samenwerkmiddag plaatsgevonden met Gebr. Van Kessel Onderhoud (onderdeel van Gebr. Van Kessel) en Asset Insight, beiden VolkerWessels ondernemingen.

Een groep afgevaardigden van beide bedrijven was aanwezig. Het doel van de middag was om op een positieve en constructieve manier kennis met elkaar te maken, elkaars functies en rollen te begrijpen en te onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken. Er was een gebrek aan uitdaging om goede initiatieven te nemen, mede doordat er onvoldoende kennis was over elkaars werkzaamheden.

Afbeelding1.jpg

Er werden drie onderwerpen besproken waarvan verwacht werd dat er resultaten uit zouden komen:

  • Het vereenvoudigen van rapportages om gemakkelijker toegang te krijgen tot data. Er werd gekeken naar behoeften, mogelijkheden en gewenste toekomstige ontwikkelingen.
  • Het optimaliseren van het verzamelen van schouwdata en het identificeren van mogelijke verbeteringen in het schouwproces en de bijbehorende voordelen.
  • Het gebruik van camera's bij onderhoudswerkzaamheden voor spoorcontracten, met specifieke focus op chemische onkruidbestrijding. De voordelen en mogelijkheden voor het ontsluiten van informatie werden besproken.

Door in groepen te brainstormen en de resultaten gezamenlijk te presenteren, werden nieuwe inzichten verkregen die als basis dienen voor verdere stappen. De middag was succesvol en heeft geleid tot een beter begrip van elkaars activiteiten. Vervolgafspraken zullen worden gemaakt om concrete invulling te geven aan de besproken onderwerpen. 

Stefan Wierda van Asset Insight en Jan Bominaar van Gebr. van Kessel waren de initiatiefnemers. Annemarijn Meisenbacher van Vialis begeleidde de middag