icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 31 mei 2023

Start renovatie sportpark Harrie Derckx te Budel

Vorige week heeft Van Kessel Sport en Cultuurtechniek (onderdeel van Gebr. Van Kessel) en de gemeente Cranendonck een officiële start gemaakt met het realiseren van nieuwe voetbalvelden voor SV Budel. De start van de samenwerking is bekrachtigd door Wethouder Sport & Bewegen Marcel Lemmen en Directeur Jaap Kamp van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. Op de foto ziet u ook onze collega’s Paul van Berkel, Peter van Hoof en John Verlouw.

Afbeelding1.jpg

De opdracht is opgedeeld in twee fasen. De uitvoering van fase 1 is intussen gestart en bestaat uit de renovatie van drie natuurgras voetbalvelden en de aanleg van een kunstgrasveld. Fase 2 zal uitgevoerd worden in 2024 en bestaat uit de renovatie van de overige natuurgras voetbalvelden.

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek heeft in de bouwteamfase samen met de gemeente Cranendonck de verantwoordelijkheid voor het cultuurtechnisch advies en het opstellen van de uitvoeringsontwerpen met werkomschrijving. Onder de realisatiefase valt ook een onderhoudsperiode van 10 jaar.

Een prachtig cultuurtechnisch werk, waarbij wij met ons team van specialisten de gemeente bijstaan van advies tot uitvoering. Er is na gunning een vliegende start gemaakt, waarmee fase 1 begin september kan worden opgeleverd.