icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 12 maart 2024

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten (STEP) aan de slag in het bruisende Utrecht 🏙

Afbeelding2.jpg

Utrecht is een plaats met een rijke historie. Een met een mooi landschap, diversiteit en veel cultureel erfgoed. Utrecht staat ook wel bekend om de werfkelders langs de gracht. Het is een onmisbaar stuk Utrechts erfgoed en zijn in de middeleeuwen ontwikkeld om langs het water opslagplaatsen te creëren voor handelswaar. Tegenwoordig worden ze veel gebruikt als restaurants, winkels, woonruimte of opslagruimte.

Om dit stukje historie te kunnen behouden en tevens te voorkomen dat de gebruikers geen hinder ondervinden van lekkages, worden de werfkelders door STEP (onderdeel van Gebr. Van Kessel) geconserveerd met een flexibel waterdicht systeem. De geconserveerde gewelven worden vervolgens beschermd met een worteldoek, zodat na herstellen van de bestrating geen schades kunnen ontstaan door bomen en gewassen.