icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 23 mei 2024

Uitdagende fase Stadsforum eerder klaar dan gepland!

Een uitzonderlijke prestatie van onze collega's van Wegenbouw Midden/Zuid en onderaannemers op het Stadsforum in Tilburg. Vanaf vandaag rijdt het verkeer over de nieuwe rijbaan en is het fietspad weer open voor fietsers; fase 5 is hiermee eerder afgerond. Ook de Bisschop Zwijsenstraat is 3 dagen eerder opengesteld dan gepland, dankzij het harde werk van onze collega’s en onderaannemers. Tussen de buien door is er tot in de avond en in de weekenden doorgewerkt. De dienstregeling van de lijnbus kan hierdoor ook eerder hervat worden.

Wethouder Rik Grashoff noemde ons eerder in het Brabants Dagblad een slimme aannemer. Een mooi compliment voor onze collega's. Door het slimme uitvoeringsplan was de afsluiting van de parkring voor al het verkeer niet meer nodig!

Wil je het artikel nog eens lezen? Klik dan hier: https://lnkd.in/gPAdPuEr.

Op naar de volgende uitdaging: met de realisatie van fase 6 en 7 ervoor zorgen dat het plein Stadsforum beschikbaar is voor de grootste kermis in de Benelux!