icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 22 januari 2021

Update: nieuwbouwwijk Harga Midden

Voor de gebiedsontwikkeling ‘Schiedam in Beweging’ werkt Van Kessel Sport en Cultuurtechniek aan het bouw- en woonrijp maken van de nieuwbouwwijk Harga Midden.

Binnen fase 1 en 2 zijn de eerste 80 woningen inmiddels opgeleverd. De afgelopen maanden is ons team gestart met fase 3 en hebben wij het gebied gereed gemaakt voor de woningbouw waarmee in januari is gestart. In Harga Midden worden ca. 400 woningen gerealiseerd.

Naast de woonwijk Harga Midden werkt ons team ook aan de reconstructie van de aangrenzende Hargalaan. Dit is een uitdagende klus, mede doordat de laan bereikbaar moet blijven voor doorgaand verkeer, bewoners, sporters en hulpdiensten. Als alles volgens planning verloopt is de reconstructie van de Hargalaan, inclusief de nieuwe rotonde ter hoogte van de Olympiaweg, nog voor de bouwvak voltooid.

Voor ‘Schiedam in Beweging’ realiseerde Van Kessel Sport en Cultuurtechniek ook het energieneutrale sportpark Harga. Hier waren wij als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de bouw van twee multifunctionele sportgebouwen en bijbehorende sportvelden.

In opdracht van: gemeente Schiedam.