icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 16 oktober 2020

Update reconstructie van de Hargalaan en Olympiaweg Schiedam

Al jarenlang zijn wij actief voor de gemeente Schiedam. Voor de gebiedsontwikkeling ‘Schiedam In Beweging’ realiseert Van Kessel Sport en Cultuurtechniek momenteel de reconstructie van de Hargalaan en Olympiaweg.

De afgelopen weken is ons team bezig geweest met de reconstructie van de Hargalaan. Er zijn werkzaamheden uitgevoerd aan de zuidelijke rijbaan en binnenkort starten wij met de reconstructie van de noordelijke rijbaan, vanuit de richting Vlaardingen. Daarna leggen wij een nieuwe rotonde aan en volgt er een reconstructie van twee rijbanen richting het Vlietland ziekenhuis en de Olympiaweg. Als alles volgens planning verloopt is de reconstructie in het voorjaar van 2021 voltooid.

De reconstructie bij Park Harga is onderdeel van ‘Schiedam In Beweging’ waarmee de gemeente Schiedam nieuwe mogelijkheden ontwikkelt voor sport, wonen en groen.

Voor ‘Schiedam In Beweging’ realiseerden wij ook het energieneutrale sportpark Harga. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek was hier als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de bouw van twee multifunctionele sportgebouwen en bijbehorende sportvelden. Behalve aan de realisatie van het sportpark, werkt Van Kessel Sport en Cultuurtechniek aan het bouw- en woonrijp maken van de nieuwbouw wijk Harga Midden. Hier zijn de afgelopen maanden de eerste 114 van de 400 woningen opgeleverd.