icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 31 januari 2023

Van Kessel Bronbemaling aan het werk bij de Prinses Margriettunnel

Naast het dagelijks droog houden van diverse bouwputten, sleuven en andere ontgravingen houdt Van Kessel Bronbemaling zich ook bezig met grondwatermonitoring!

 Zo voert Van Kessel Bronbemaling (onderdeel van Gebr. Van Kessel) op dit moment bij de Prinses Margriettunnel in de A7 tussen Sneek en Joure bodem- en grondwateronderzoeken uit en wordt op verschillende diepten de grondwaterstand real-time gemonitord. De resultaten worden door de specialisten van Rijkswaterstaat, Deltares, Van Hattum en Blankevoort en VSF gebruikt om de oorzaak van de problemen bij de tunnel te onderzoeken en een definitief herstelplan op te stellen.

Wij voeren deze werkzaamheden uit in samenwerking met DSS-drilling en Wiertsema & Partners.