icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 29 november 2022

Veiligheidstraining op basisscholen in Apeldoorn

Gebr. Van Kessel Wegenbouw Oost werkt aan de verdubbeling van de Laan van Osseveld in Apeldoorn. Een groot project in een omgeving waar veel basisscholen zijn gevestigd. Voor een vijftal groepen 8 van deze omliggende scholen hebben we begin deze maand een veiligheidstraining georganiseerd samen met Hegeman Bouw & Infra, ProRail en gemeente Apeldoorn.

De leerlingen kregen les over veiligheid op het spoor en wij hebben voorlichting gegeven  over de gevaren van de ‘dode hoek’ van een vrachtwagen.
Naast informatieve filmpjes hebben de leerlingen ook in de praktijk kunnen ervaren waar de risico’s liggen en hoe ongelukken voorkomen kunnen worden. De leerlingen mochten naast een vrachtwagenchauffeur plaatsnemen om te ervaren wat niet zichtbaar is door de ‘dode hoek’. Wij vonden het een waardevolle dag waarbij we een steentje hebben bijgedragen aan een veiligere omgeving!