icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 23 april 2021

Verhardingsonderzoek uitgevoerd in samenwerking met gemeente Tiel

Gebr. Van Kessel Wegenbouw heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan de reconstructie van de rijbaan aan de Laan van Westroijen in Tiel. Bij dit project is van tevoren nauw samengewerkt met de gemeente Tiel om tot de beste oplossing te komen.

Samen met de gemeente is een verhardingsonderzoek uitgevoerd. Naar aanleiding hiervan hebben wij een adviesplan uitgewerkt, waarbij onder andere een nieuwe verhardingsconstructie is berekend.

De werkzaamheden zijn begin april gestart en werden deze week afgerond. Bij dit project is ook KonwéCity, een geluidsreducerend en duurzaam asfaltmengsel, toegepast.

 

In samenwerking met de gemeente Tiel