icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 29 juni 2021

Verkeersregelinstallatie maakt werken in boogbrug Arnhem extra veilig

Veiligheid is onderdeel van alles wat wij doen; we werken veilig of we werken niet. Zo luiden de eerste regels van ons veiligheidsprogramma WAVE.

Ook op onze projectlocatie in Arnhem heeft Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten veiligheid hoog in het vaandel staan bij de renovatie van de binnenzijde van de monumentale boogbrug aan de Apeldoornseweg. De werkplek is hier bereikbaar via twee luiken in het brugdek, ieder aan een andere kant van één van de drukste wegen in Arnhem.

Om het oversteken van deze weg veilig te maken voor ons uitvoeringsteam, hebben we hier een tijdelijke verkeersregelinstallatie aangebracht. Zo kunnen de werkzaamheden niet alleen veilig worden uitgevoerd, maar is ook de werklocatie veilig bereikbaar.

 

Opdrachtgever: gemeente Arnhem