icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 22 februari 2022

Verplaatsing portalen voor nieuwe Innovatiestrook A58

Op het project Innovatiestrook A58 Kloosters werken wij de komende drie weken aan de wegsignalering, de portalen met de matrixborden boven de weg. Wij starten met de voorbereidingen voor het verplaatsen van twee portalen over de A58 nabij verzorgingsplaats Kloosters.

Allereerst slijpen we signaleringslussen in de rijbanen. Daarna verplaatsen wij de portalen en sluiten alles weer aan op het digitale netwerk. De verplaatsing is noodzakelijk, omdat de ‘voeten’ van deze portalen staan op de plek van de toekomstige Innovatiestroken.

 

Wij voeren de werkzaamheden uit samen met onze VolkerWessels-collega’s van Holland Scherm (funderingen) en Vialis (portalen). Het werk wordt uitgevoerd gedurende een aantal nachten in de komende drie weken. Hierbij worden verschillende rijstroken tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Lees meer over het project op: www.SamenCO2Wegwerken.nu en www.InnovA58.nl.