icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 25 januari 2022

Vervangen van voegwerk Rhenens viaduct

In opdracht van de provincie Utrecht heeft Gebr. Van Kessel Speciale Technieken & Producten het voegwerk vervangen van het Rhenens viaduct. De werkzaamheden bestonden uit het vervangen van voegwerk en het herstellen en vernieuwen van metselwerk.

Verkeersmaatregelen en veiligheid

Wij hebben een tijdelijke rijbaan aangelegd zodat het verkeer geen hinder ondervond van onze werkzaamheden. Daarnaast is er twee weekenden lang dag en nacht doorgewerkt om te zorgen dat de werkzaamheden op de rijbaan in een kort tijdsbestek werden uitgevoerd. Ten behoeve van de veiligheid hebben wij aan de zichtzijdes van het viaduct het gehele betonoppervlak afgeklopt om loszittende en holklinkende betondelen te constateren.

De diverse betonreparaties zijn conform de CUR-aanbevelingen 118 en 119 hersteld. Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten beschikt dan ook over het procescertificaat KOMO BRL 3201/02 en het veiligheidscertificaat VCA-P.

In opdracht van provincie Utrecht