icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 17 mei 2022

Werken in een bouwteam

Op het project Klimaatbestendig Klapwijk in Pijnacker-Nootdorp werken wij in een bouwteam. Dit vraagt een andere manier van werken, waar wij ons graag verder in specialiseren. Binnen een bouwteam zijn wij namelijk naast de uitvoering, ook gedurende de ontwerpfase van een project betrokken. Een vergaande samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en bouwer. Dit zorgt ervoor dat verwachtingen goed worden afgestemd en dat inzichten worden verkregen in het organiseren en beheersen van een project.

Wij werken steeds vaker in de vorm van een bouwteam. Om ervaringen met elkaar te delen en van elkaar te leren, is er een workshop georganiseerd op ons project in Pijnacker-Nootdorp. Een collega projectadviseur van VolkerWessels heeft onze collega’s handvatten gegeven en met elkaar hebben wij nagedacht over de do’s en don’ts van deze manier van werken. Gemeente Pijnacker-Nootdorp, onze opdrachtgever, was aanwezig om hun ervaring met ons te delen. De gemeente waardeert onze kwaliteit, communicatie met omwonenden en oplossingsgerichtheid in de uitvoeringsfase. Kortom, een mooi compliment!

Status Klimaatbestendig Klapwijk

Gebr. Van Kessel Wegenbouw is begonnen aan de tweede fase van het project ‘Klimaatbestendig Klapwijk’. Het project telt vier fases met tussentijdse evaluatiemomenten, waarbij wij ook het gesprek aangaan met omwonenden. De uitkomsten van de evaluatiemomenten gebruiken wij in het bouwteam om ons project verder te verbeteren.

Kom hier meer te weten over dit duurzame project.