icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 13 oktober 2020

Zaterdag 17 oktober: Gebr. Van Kessel in televisieprogramma ‘Je Gaat Het Maken’

Op zaterdag 17 oktober a.s. is Gebr. Van Kessel om 17:00 uur te zien in het televisieprogramma ‘Je Gaat Het Maken’ op RTL4. In de zesdelige tv-serie worden diverse ‘switchers’ gevolgd tijdens hun zoektocht naar een mogelijke carrière in de wereld van de bouw en infra. In de eerste uitzending, die aanstaande zaterdag te zien zal zijn, gaat kandidaat Ralph ervaring op doen als machinist bij Gebr. Van Kessel.

Over het programma

Tijdens de uitzendingen onderzoekt een loopbaancoach de competenties en vaardigheden van de kandidaten. Er wordt een aantal dagen meegewerkt in (de voorbereiding) van indrukwekkende bouw- en infraprojecten door het hele land. Tijdens de opdrachten worden de kandidaten begeleid en beoordeeld door een expert uit de praktijk. Wat bevalt de kandidaat en wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, indien de kandidaat geschikt is bevonden, een concreet traject voorgesteld. ‘Je gaat het maken’ wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwend Nederland. 

Waar en wanneer te zien?

‘Je Gaat Het Maken’ is vanaf zaterdag 17 oktober om 17.00 uur te zien bij RTL4 en wordt gepresenteerd door Pernille La Lau. Herhalingen zijn op 18 oktober om 11:30 uur en op 24 oktober 8.30 uur. Het programma is na uitzending ook terug te kijken via RTL-XL en YouTube.