icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Download de Gebr. Van Kessel-app

Onze projecten zijn te volgen via de Gebr. Van Kessel-app. Via onze eigen app geven wij de omgeving een kijkje achter de schermen en kunnen wij bewoners en andere belanghebbenden tijdig en eenvoudig informeren. Daarnaast kunnen bewoners gemakkelijk contact opnemen met de omgevingsmanager en hun mening over ons werk laten horen. Blijf eenvoudig op de hoogte door de app te downloaden. Het project bij u in de buurt volgt u eenvoudig door deze als 'favoriet' aan te vinken.

De Gebr. Van Kessel-app is beschikbaar voor iOS en Android en gratis te downloaden in de Apple- en Google app stores via de volgende links:

 

Android

 

iOS