icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Aanleg en onderhoud (interieur-) beplanting

Wij verrichten klein tot grootschalig plantwerk in openbare gebieden, tuinen en bedrijfstuinen. Wij zetten indien nodig onze plantmachines in. Dit doen wij vaak bij grootschalig bosaanleg of bij de aanleg van landschappelijke beplantingen.

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek heeft een jarenlange ervaring met het beheer van groen in stedelijk en landelijk gebied. De activiteiten bestaan uit het onderhouden van bermen, sloten, gazons en natuurgebieden. Ook verzorgen wij het onderhoud van ecologische zones, recreatieterreinen, speeltuinen, speelvloeren, tuinen en overige infrastructuur.

Door ons eigen advies- en ontwerpbureau zijn wij in staat onze opdrachtgevers ook in het voortraject volledig te ontzorgen. Wij realiseren projecten op basis van een geïntegreerde contractvorm (Design and Construct). Het onderhoud (Maintenance) op basis van een meerjarig onderhoudscontract kan hier eventueel aan worden toegevoegd.

Contactgegevens