icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Horizontale en verticale drainage / schermtechnieken

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek beschikt over een modern machinepark voor het realiseren van drainagewerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in verticale drainage (ViaDrain) en horizontale drainage waaronder landbouwdrainage, diepdrainage, regelbare drainage en het aanbrengen van sportvelddrainage. Met onze draineermachines zijn wij tevens in staat om diverse soorten verticale schermen/folies aan te brengen. Voor het onderhoud van het drainagesysteem kunnen wij u ook van dienst zijn.

Horizontale drainage

Bij horizontale drainage worden buizen door middel van een kettinggraver of sleufloos in de grond geplaatst die voorzien zijn van een drainage filter.

Lees meer

Zettingsversnellende maatregelen

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek past twee methodes toe om de consolidatie van de bodem te versnellen.

Lees meer

Schermtechnieken

Met onze draineermachines zijn wij in staat om diverse soorten verticale schermen of folies aan te brengen.

Lees meer