icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Aanleg terreinen

Ook het aanleggen van terreinen (en parkeervoorzieningen) behoort tot één van de specialismen van Gebr. Van Kessel Wegenbouw. Wij leggen complete nieuwe terreinen aan en/of richten bestaande terreinen opnieuw in. Van kleinere projecten bij bijvoorbeeld particulieren tot de grootschalige (bedrijfs) terreinen.

Als het gaat om bedrijfsterreinen is de juiste fundering van groot belang. Terreinen worden vaak intensief belast door zwaar materieel en/of opslag. Daarom kijken wij van te voren naar de belastings- en gebruikersaspecten en zorgen wij voor een deskundig advies. Ook wordt aandacht geschonken aan vergunningen en milieuaspecten. Daarnaast realiseren wij verhardingsconstructies voor bedrijven door middel van asfalt en beton. Bedrijfsverhardingen hebben als hoofddoel de belasting van de opslag en de voertuigen over te dragen naar de ondergrond. Om zware belasting te kunnen opvangen bieden wij de meest constructieve en vormvaste asfalt- en betonmengsels aan.

Wij realiseren ook vloeistofdichte asfaltverhardingen. Overige vloeistofdichte verhardingen worden uitgevoerd door Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten.

Contactgegevens