icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Asfaltproductie & verwerking

Jaarlijks verwerkt Gebr. Van Kessel Wegenbouw vele tonnen asfalt voor de aanleg van wegen en terreinen. Wij hebben een deelneming in APH B.V., één van de grootste asfaltproducenten van Nederland. Vanuit deze modern uitgeruste fabriek worden wij voorzien van de benodigde asfaltmengsels.

geldermalsen

APH produceert verschillende soorten asfalt, die elk voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Dit stelt ons in staat om opdrachtgevers de beste oplossing te bieden, geheel afgestemd op hun wensen. Ook bieden wij de nieuwste duurzame en innovatieve oplossingen zoals Lage Temperatuur Asfaltsoorten. Deze asfaltmengsels zijn geproduceerd en verwerkt met een minimale CO2-uitstoot en een maximale asfaltrecycling. Ook hebben wij een hoogwaardige productietechniek met schuimbitumen.

Voor het verwerken van asfalt maken wij gebruik van eigen materieel. Wij beschikken over vier complete asfaltsets. De focus ligt bij ons niet alleen op een gedegen en vakkundige uitvoering van de asfaltwerkzaamheden, maar ook op het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Wij denken mee, geven advies, bieden oplossingen voor doorstroming/bereikbaarheid en managen de omgeving. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens