icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Bouw- en woonrijp maken

Gebr. Van Kessel Wegenbouw heeft ruime ervaring in het bouw- en woonrijp maken van bouwterreinen. Zo zijn wij vaste partner voor het project MorgenWonen van Koninklijke VolkerWessels.

Bij MorgenWonen wordt binnen één dag een duurzame ‘energie-nota-nul’-woning gebouwd en opgeleverd. Zie voor meer informatie: https://www.morgenwonen.nl/

Wij zorgen dat de bouwgrond draagkrachtig genoeg is om op te bouwen. Dit doen wij onder andere door het plaatsen van een voorbelasting. Tevens zorgen wij voor de correcte afwerking van de openbare delen van toekomstige woonterreinen.

Naast een goede basis kunnen wij ook zorgdragen voor de ondergrondse infrastructuur. Hierover lees je meer op onze pagina rioleringswerkzaamheden.

Contactgegevens