icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Oppervlakbehandeling (slijtlagen)

Wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van oppervlakbehandelingen (slijtlagen) van verhardingsoppervlakken. Door slijtlagen wordt beginnende schade aan een weg een halt toegeroepen en wordt de levensduur van het asfalt verlengd.

Een slijtlaag bestaat uit een bindmiddel en een laagje steenslag of split. Het aanbrengen van slijtlagen vereist veel deskundigheid en vakmanschap. Aannemers zijn door de certificering namelijk verplicht de behandeling te voorzien van een CE-markering. De CE-markering geeft de opdrachtgevers duidelijkheid en zekerheid voor de kwaliteit van de behandeling.

Kwaliteitsborging
Gebr. Van Kessel Wegenbouw is niet alleen gecertificeerd op basis van de NEN-EN 12271 norm voor oppervlakbehandelingen, maar ook op basis van de NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA** 2008/05.

Contactgegevens